BÆREDYGTIGHED I PULCHER DENMARK

PULCHERs mål er at integrere miljømæssig bæredygtighed i alle relevante områder af vores forretning.
På denne side kan du få et indblik i nogle af de mange tiltag, vi arbejder med på klima- og miljøområdet.

PULCHERs fokusområder

PULCHER arbejder dedikeret på:

  • Kamp imod klimaforandringerne
  • at vores produkter er lavet af ansvarlige råvarer
  • reduktion af emballage og affald
  • investering

Kamp imod klimaforandringer

PULCHER vil mere end halvere drivhusgasemissionerne fra el og varme til vores butikker, distributionscentre og kontorbygninger inden 2030.

Vi arbejder hårdt på at gøre vores anlæg mere effektive, på at gå over til vedvarende elektricitet og på at udfase fossile brændstoffer. Vi fokuserer også på vores forsyningskæde og transportpartnere. Vores mål er at blive CO2-neutral i alt, hvad vi gør i 2035.

Ansvarlige råvarer

Vi forestiller os en fremtid, hvor alle produkter er lavet af materialer, der er fornyelige eller genanvendelige og produceret ansvarligt.

Vi har engageret os specifikt inden for de forskellige typer af råvarer:

Træ, pap og papir.

PULCHER kæmper for, at alt træ, pap og papir, der bruges i produktionen af ​​vores produkter, skal komme fra certificerede, ansvarlige kilder.

Metaller

Alt metal, der købes til PULCHERs produkter, skal komme fra bæredygtige kilder, fordi metallerne kan forarbejdes og dermed genbruges igen og igen. Genanvendelse af metal er energikrævende, men ikke nær så energikrævende som at udvinde nye metaller. Vi bruger kun metaller, der kan opnå førende internationale godkendelser og certificeringer.

Mere bæredygtigt træ

Inden udgangen af ​​2025 vil alle PULCHERS produkter og emballage fremstillet af træ, pap eller papir være FSC® certificeret (FSC® N001715). Kig efter FSC-mærket, når du handler hos vores forhandlere.

FSC står for Forest Stewardship Council®, som er en international non-profit organisation og mærkningsordning for træ og papir, der stammer fra bæredygtige skove og andre ansvarlige kilder.

Flere genbrugsmaterialer

PULCHER arbejder løbende på at øge brugen af ​​genbrugsmaterialer i vores produkter – uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Det betyder også, at vi i samarbejde med vores leverandører arbejder for, at produkterne er designet på en sådan måde, at de er nemmere at skille ad. Det gør det nemmere at genbruge de forskellige dele af produkterne.

Bæredygtighed

Høj kvalitet og lang levetid reducerer udvindingen af ​​ressourcer og produktionen af ​​nye byggematerialer

PULCHER tilbyder livstidsreservedelsgaranti, for at sikre den længst mulige levetid og det mindst mulige klimaaftryk.

Miljøcertificering

Bæredygtigt fremstillet af eksklusive og langtidsholdbare materialer gør at vores produktioner overholder f.eks. ISO 14001 miljøcertificering og er desuden OHSAS 18001 certificeret, hvilket sikrer, at der er styr på de interne arbejdsmiljøaktiviteter, der skal sikre medarbejdernes sikkerhed og sundhed.

Gold Standard verification

For at opnå den højest mulige CO2-reduktion investerer PULCHER i få, men effektive projekter - som alle er Gold Standard certificerede. Det betyder, at de er verificeret af FN-akkrediterede inspektører med høje krav til design, effekt, styring og rapportering.

PULCHER gør en reel forskel

I de sidste 3 år har PULCHER blandt andet været med til at etablere nye vindmøller, udvikle nye vedvarende energikilder og understøtte en bæredygtig indsats i afrikanske landsbyer – alt i alt projekter, der reducerer den globale CO2-udledning.

Klimakompensation, du kan stole på

Revisionsfirmaet Deloitte udarbejder løbende revisioner af vores CO2-opgørelser og verificerer dermed, at PULCHERs indsats faktisk kompenserer for PULCHERs CO2-udledning – med mere. De verificerer også, at PULCHER deltager i Gold Standard-projekter (FN-akkrediteret), hvilket garanterer kvaliteten af ​​PULCHERs indsats.

Sådan reducerer PULCHER CO2-udledningen

I PULCHERs arbejde med at sikre klimakompensation prioriteres;

  • deltage i Gold Standard-projekter, der kan levere CO2-reduktion.

  • deltage i projekter, der opnår sociale fordele i tredjelande i verden.

  • bidrage til projekter, der bygger nye anlæg til vedvarende energi – især vind- og solenergi.

  • sprede budskabet om, at du kan udligne din CO2-udledning som et supplement til dine egne klimaforanstaltninger.

PULCHER investerer generelt i klimaprojekter i ikke-kvotelande. Disse lande er ikke underlagt restriktioner på CO2-udledning, og PULCHER kan derfor gøre en stor og målbar forskel her. Både socialt og miljømæssigt.

Social udvikling kan reducere CO2-udledningen

Nogle af de projekter, som PULCHER investerer i, har store fordele for miljøet. Andre har stor betydning for lokalbefolkningen. Det er to sider af samme sag. PULCHER kan gøre en stor forskel i CO2-regnskabet ved at øge både livskvaliteten og reducere brugen af ​​fossile brændstoffer.

 

PULCHER´s focus

FN's verdensmål for bæredygtig udvikling

PULCHER arbejder sammen med FN's Globale mål for at sikre, at vores primære indsats inden for bæredygtighed og ansvarlighed matcher de områder, hvor vi har størst indflydelse gennem vores værdikæde.

På baggrund af dette har vi udvalgt de verdensmål, der er mest centrale i vores arbejde.

Tæt